| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Laura1108

|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 7:15 pm Temat postu: Wyżełka - cudo w Azylu Psim w Klembowie - proszę o pomoc |
|
|
Przeklejam informację z dogomani , ja znalazłam wyżełkę i prosze o pomoc .
Złapałam wyżełkę jednak potrzebny będzie DT a najlepiej DS . Zawiozłam ją do hotelu i opłaciłam z własnej kieszeni jednak hotel jest bardzo kosztowny 50 zł za dobę na dzien , dwa trzy jej pobytu może uda mi sie wyskrobać ze skarpety jednak nie mam mozliwości finansowych na takie opłacanie sami z narzeczonym mami chudziutkie święta Niunię zawiozłam do Azyl Psi w Klembowie przy ul.Słonecznej . Proszę o pomoc w szukanie DT lub DS ewentulanie pomoc finansową a może ktoś wie gdzie jest jakieś tańszy hotel . Niestety ja nie mogę jej wziąć a bardzo bym chciała bo jest przekochana , już dziś była chetna dawać buziaka . Mieszkam w mieszkaniu w bloku 35 metrów kwadratowych , mam córcię 8 miesięczną i labradorkę 13 miesięczną więc warunków nie mam
Proszę pomóżcie szukać kochającej rodziny dla tek królewny bo naprawd e na to zasługuje Ona jest do przytulania taka maskotka .
Sunia jest cudna i kochana , tuli się do człowieka , wspaniale jeżdzi samochodem , sama do samochodu wskoczyła i była spokojna jakby pół życia spędziła w samochodzie . Troszkę boi się uniesionej ręki zwłaszcza mężczyzn co mi wskazuje na to , że była bita . Jest potowrnie zakleszczona mają zrobić z tym porządek . Jak jej dałam jeść sucha karmę to łykała i niemal jadła oczami .
Niestety nie wiem jeszcze jak zachowuje się wśród innych piesków jednak z tego co udało mi sie zaobserwować to Niunia jest niesamowicie przyjazna , musiała być wychowana w domu lub nawet w bloku na pewno miała kontakt z ludźmi .
Zdjęcia wstawię później jak tylko ogarnę domowe obowiązki to wstawie fotki .
Jutro będę do niej jechała , przydałaby się konsultacja z lekarzem ponieważ mała ma troszkę wyłysiałe uszka może to jakaś choroba skóry , mam nadzieję że nie nuzyca ale w hotelu mówili , że nie no i będą obserwować dziewczynkę czy nie załapała jakiejś choroby odkleszczowej bo jest oblepiona kleszczami ale mi sie wydaje , że to silna Niunia i nie da sie tym kleszczom Wszystkiego jutro się dowiem ale będę jej doglądała , zawiozę jakieś smaczki i zabaweczkę . A Was Dogomaniacy prosze o pomoc
Proszę Was pomóżcie mi bo jestem bezradna ale nie zostawie jej na pastwę losu wystarczy , że raz juz jakiś podły %$&^$ rozdarł jej serduszko , żebym tak dorwała drania
Niunia ma jakieś 2-3 lata jednak to są infromacje nie potwierdzone prze weterynarza tak powiedział pracownik hotelu , że nie ma 4 lat.
Proszę o pomoc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Laura1108

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bajusia

|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 4:03 pm Temat postu: |
|
|
| prosze o kontakt |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tanitka weteran

|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 7:21 am Temat postu: |
|
|
| Suczka ma juz dom! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
moni1628

|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 8:04 am Temat postu: wyzelka |
|
|
| prosze o pilny kontakt w sprawie wyzelki. prosze rowniez o przeslanie zdjec tej suczki na mojego e-mail. pozdrawiam monika. moj adres : moni1628@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|