| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MagdalenaC

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 8:35 pm Temat postu: Wyżeł niemiecki szuka domu |
|
|
Szukam domu dla czteroletniego wyżła niemieckiego krótkowłosego z rodowodem. Pies jest wykastrowany. Dotychczas uprawiałam z nim posłuszeństwo sportowe. Zdobył 3 pierwsze miejsca w Mistrzostwach Pomorza, Mazowsza i Polski w klasie 0 obedience. Ma zbyt silne popędy łowieckie, żeby być mistrzem w wyższych klasach obedience, więc szukam mu odpowiedniego domu.
Mój tel. 0 501 074 540 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cortina Working Class

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Chcesz się pozbyć czteroletniego psa, bo nie może być mistrzem w wyższych klasach obedience?? !! _________________ Ewa
www.cortina.wyzel.net |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lilkk_a weteran

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 4:32 am Temat postu: |
|
|
no cóż ...jest różne podejście do psów może spróbuj w myślistwie ??
i wtedy się sprawdzi ?
eh .... najłatwiej pozbyć się zabawki jak się nie sprawdziła albo znudziła  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Margaret Baby Class

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 10:03 am Temat postu: |
|
|
Jak można oddać dorosłego psa? Czy można aż tak być bez serca? Moja suczka zdechła mi na rękach w połowie listopada, na zawał, mając zaledwie 5,5 roku. Do dziś nie mogę tego przeboleć i szukam jej następczyni. dlatego nie mogę Cię zrozumieć, jak można oddać psa z którym spędziło się tyle lat.
Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy to pies stworzony dla polowań, nie można wymagać od takiego psa braku zacięcia w tym kierunku. To tak jakby wymagać od człowieka postępowania wbrew zasadom wpojonym przez stulecia życia w społeczeństwie. Żal mi Twojego pieska. Nie zasłużył na taką właścicielkę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|